Ενημέρωση

Το επενδυτικό κέντρο αξιοποιώντας την ειδίκευση και την εμπειρία των στελεχών του, σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση των διαδικασιών και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, έχει αναπτύξει ένα μοναδικό δίκτυο άμεσης ενημέρωσης επιχειρηματιών γύρω από τα επιχορηγούμενα προγράμματα. Παρέχουμε συνεχή ενημέρωση, μέσω του συστήματος ενημέρωσης επενδυτών (crm). Είμαστε σε θέση να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία στους τομείς επιχορηγήσεων ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε να ζητήσετε να εγγραφείτε στο σύστημα ενημέρωσης επενδυτών και να επιλέξετε εσείς τον τρόπο ενημέρωσης για νέα επιδοτούμενα προγράμματα, από τα εξής:
- τηλεφωνική ενημέρωση
- ενημέρωση μέσω φαξ
- ειδοποίηση μέσω μηνύματος κινητού τηλεφώνου (s m s)
- ενημέρωση μέσω αντιπροσώπων/ εξουσιοδοτημένων συνεργατών
- ενημέρωση μέσω ταχυδρομείου (επιστολή)
- ηλεκτρονική ενημέρωση μέσω Internet:
e-mail
e-newsletter
facebook

Στα πλαίσια της υπεύθυνης πληροφόρησης, ενημερώνουμε συνεχώς, για όλα τα τρέχοντα και τα αναμενόμενα επιχορηγούμενα προγράμματα και για τις δυνατότητες αξιοποίησής τους.Καλέστε μας τώρα στο 2810 823002 ή ρωτήστε μας μέσω της φόρμας υποβολής για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα επιδοτούμενα προγράμματα.

Την εταιρεία μας θα την συναντήσετε επίσης και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς συμμετέχουμε στην ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου μέσω των τοπικών μέσων:
- αρθρογραφία στις κύριες τοπικές εφημερίδες,
- συμμετοχή σε παγκρήτιες ραδιοφωνικές εκπομπές,
- αρθρογραφία σε ηλεκτρονικές εφημερίδες (e-news),
- συνεχείς ενημερώσεις προς τους συλλόγους επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.


Άμεσα θα δεχτούμε όλες τις ερωτήσεις - απορίες σας γύρω από τα επιχορηγούμενα προγράμματα, αλλά και για τρόπους άντλησης κεφαλαίων (μελέτες χρηματοδότησης), για επιχειρησιακά πλάνα κτλ. Σας προτρέπουμε επίσης, και σας ενθαρρύνουμε, να δώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας μας σε φίλους/ γνωστούς, οι οποίοι έχουν κάποιο επενδυτικό ενδιαφέρον και οι οποίοι αποτελούν δυνητικούς επενδυτές. Με χαρά μας θα τους λύσουμε τις απορίες για τα επιχορηγούμενα προγράμματα, θα τους προτείνουμε λύσεις, καθώς και τρόπους ανάπτυξης. Η εγγραφή οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου επιχειρηματία στο σύστημα ενημέρωσης επενδυτών (crm) δεν στοιχίζει. Η ενημέρωση παρέχεται δωρεάν.