Στήριξη της ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ και της ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, με τη Δράση «ΤΕΠΙΧ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ»

Ανακοινώθηκε η Δράση «ΤΕΠΙΧ - Επιχειρηματική Επανεκκίνηση», με στόχο τη στήριξη της ρευστότητας και της επιχειρηματικής ανάπτυξης, πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, μέσω της παροχής δανείων με ευνοϊκούς όρους.

Δικαιούχοι της Δράσης είναι οι υπό σύσταση, νέες και υφιστάμενες πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το ύψος του δανείου, μπορεί να κυμαίνεται από 10.000€ έως 300.000€ με μέγιστη διάρκεια αποπληρωμής τους 48 μήνες, ενώ για τα επενδυτικά δάνεια το ύψος του δανείου κυμαίνεται από 10.000€ έως 800.000€ με μέγιστη διάρκεια αποπληρωμής τα δώδεκα (12) έτη.

Το 50% του κεφαλαίου κάθε δανείου θα είναι άτοκο (προέρχεται από κεφάλαια του ΤΕΠΙΧ), ενώ το υπόλοιπο 50% του δανείου θα είναι με ιδαίτερα ευνοϊκό επιτόκιο (προέρχεται από κεφάλαια της Τράπεζας).


Το επιτόκιο του δανείου και για τις δύο ανωτέρω περιπτώσεις, πρόκειται να είναι σταθερό ή κυμαινόμενο για όλη της διάρκεια της δανειακής σύμβασης [Υπολογίζεται ως το μεσοσταθμικό επιτόκιο, το οποίο προκύπτει από το επιτόκιο δανεισμού για τα κεφάλαια με τα οποία συγχρηματοδοτεί τη Δράση η κάθε συνεργαζόμενη Τράπεζα, με αναλογία συμμετοχής της 50% και από το επιτόκιο για τα κεφάλαια με τα οποία συγχρηματοδοτεί το Ταμείο Επιχειρηματικότητας, που είναι μηδενικό (0%)].

Τα καταστήματα των συνεργαζόμενων Τραπεζών σχετικά με την υποβολή αιτήματος είναι: ALPHA BANK, ATTICA BANK, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, EFG EUROBANK, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι ανοιχτή, έως εξαντλήσεως του προϋπολογισμού. Το Κέντρο Επενδύσεων Ηρακλείου σας παρέχει πλήρη και ολοκληρωμένη υποστήριξη, από τον πρώτο έλεγχο επιλεξιμότητας, τη σύνταξη και την υποβολή της αίτησης, καθώς και στη σύνταξη ενός άριστου business plan που θα δώσει τη μέγιστη μοριοδότηση. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από το www.keh.gr ή / και στα τηλέφωνα 2810823002, 2811754652 και μέσω email info@keh.gr.